torsdag 3 juni 2010

chiwawa

Satte på mig skjorts idag vilket visa sig vara ett stort misstag, frös jätte mycket hela dan. Hade bild idag och gjorde klart lite restuppgifter samt betygsnack. Det visa sig att jag tydligen hade potensial om de nu heter så, och att jag behövde måla ett " skit grymt " ansikte av en kvinna med finritat hår för att han skulle sätta ett MVG..press... Men de fixar jag, ska lämna in bilden på tisdag nästa vecka, sätter nog igång redan ikväll roligt värre.

Förut var jag på bilskolan och lyssna på massa snack om bilar typ.. inte riktigt men aa nästan. Har lovat min far att jag ska köra upp och ta teorin på min födelsedag, what to do? bara göra det helt enkelt. Så nu sitter jag här och pluggar teori och myser med lillpaco i mitt knä ååhå livet är underbart idag.
Fick tillbaka mobilen idag också! ännu bättre, fast den plingar inte så mycket som jag hade hoppats.. Folk verkar gett upp hoppet om att jag ska svara tror jag.

Måste berätta om filmen the human centipede! Om man gillar sjuka filmer, inte läskiga eller invecklade utan sjuka riktigt sjuka är the human centipede världens bästa film. Jag vet inget bättre än sjuka filmer, saw kan slänga sig i väggen för denna filmen tog fan mig med storm!
Det finns en riktigt bra scen i en utav saw filmerna, vet inte vilken av dem de är, men de är iallafall när en kille blir fastkedjad i en grop och så strimlas massa ruttna grisar över honom så han dränks i ruttet grisstrimmel!
Och tvåan tror jag de är när han killen kastar ner hon Amanda bland alla nålarna.
Men för övrigt tycker jag saw är uttjötat och storyn har ballat ur och gått för lågt. Tror tyvärr The human centipede kommmer göra desamma.
Jag kan inte sluta prata om filmen, i förrgår satt jag seriöst med Katarina och Elina som inte har sett filmen och berätta hela filmen in i detalj från början till slut. Jag har lyckats bli besatt!

Oj vad långt detta blev, nu ska jag sätta på mig PJ och skissa lite :) och sedan somna till min nya favorit film. Godnatt

ps: pj = pjamas